Huvitz HRK 8000A

Minden szem más és más, akárcsak az ujjlenyomat. Ez a különlegesség személyre szabott korrekciós eljárásokat követel meg. Ehhez egy gyors, sokoldalú és precíz mérési folyamatra van szükségünk, amely biztosítja számunkra az egyedi látáskorrekció megállapítását. Az extrém pontos HUVITZ Wavefront technológiája a válasz napjaink nagy pontosságú látás és szemvizsgálati igényére. Ha Ön személyre szabott multifokális szemüveglencsét szeretne vásárolni, itt az ideje az igazán egyéni látásvizsgálatnak is! Mostantól optikánkban is elérhető ez a forradalmian új diagnosztikai eljárás, fáradjon be üzletünkbe, és próbálja ki!

Huvitz HRK 8000ASok más diagnosztikai eszközzel ellentétben a HRK-8000A Hartmann-Shack hullámfront szenzorral rendelkezik, amely 81 ponton elemzi a szem törőerejét. Így nemcsak a páciens alap refrakciós (fénytörési) hibáit elemzi, hanem az egyedülálló hullámfront analízis keretében magasabb rendű aberrációk is megállapításra kerülnek. (Mint például szférikus aberráció, asztigmatizmus…)
A műszer rendelkezik fekete-fehér és színes kép elkészítésére alkalmas kamerával, amelynek segítségével a szemlencse és a külső szemfelszín állapotáról készíthetők felvételek. A képek a páciens kérésére nagy felbontásu képernyőre kivetíthetők a vizsgálat során.