Munkaprogresszív szemüveglencsék

A Hoya beltéri szemüveglencséit a legújabb ergonómiai megoldásoknak megfelelően tervezték irodai munkához, illetve egyéb beltéri munkavégzéshez. Minden olyan tevékenységhez is illenek, amely éles látást igényel közeli és különböző közbenső távolságokra egyaránt. A beltéri lencsék extra támogatást nyújtanak neked és kényelmes, nyugodt látást biztosítanak.

A Hoya vezető szerepet tölt be a csúcsminőségű szemüveglencsék gyártása területén, és világhírre tett szert a szemüveglencse alapanyagok és gyártási technológiák terén. Így biztos lehetsz benne, hogy megbízható lencsét vásárolsz, amely évekig kényelmes viseletet biztosít majd.

Típusai

Addpower

Ajánlott gyakori olvasáshoz. A lencse jobb mélységérzékelést és szélesebb látómezőt biztosít a közeli használat során, mint a hagyományos olvasószemüveg-lencsék. Ideális megoldást jelent, ha rendszeresen és sokat olvasol szabadidődben vagy munkája során.

Lecture B

Professzionális munkaszemüveg mindazoknak, akik folyamatosan számítógéppel vagy monitor előtt dolgoznak és az olvasással már problémáik vannak.

Tact 200 és Tact 400

Munkaszemüveg-lencse számítógép használathoz

Tact 200: Ez a szemüveglencse extra széles látómezőt biztosít közelre és közép távolságra 2m távolságig, mely tulajdonságának köszönhetően ideális lencse számítógép használathoz. Felületkialakításának köszönhetően megerőltetés nélkül váltogathatod tekinteted a monitor, a billentyűzet és az íróasztalodon található tárgyak között.

Tact 400: ideális megoldást nyújt ha munkájád során gyakran kell váltogatnod a tekinteted közelről távolra, 1 vagy max 4 méteres távolságban.

ID Workstyle V+

Személyreszabott szemüveglencse beltéri munkavégzéshez. A szemüveglencse 3 tervezésben kapható, figyelembe véve a vásárló személyes munkakörülményeit és szemüveg viselési szokásait. Tökéletes megoldást nyújtanak irodai és egyéb beltéri munkát végző személyek számára.

Felületkialakítások: egy egy meghatározott, speciális munkatávolságra.

 • Close
  Ez a tervezés a létező legszélesebb közeli látómezőt biztosítja, miközben középtávolságra is éleslátást nyújt viselőjének 1 méteres távolságon belül. Kifejezetten ajánlott olvasással sok időt eltöltő személynek (gépészmérnök, ékszerész, kézműves)
 • Screen
  A legjobb megoldás számítógépes munkához 2 méteres távolságon belül. Kifejezetten ajánlott pl irodai munkavégzéshez, orvosok, fogorvosok, művészek számára, számítógépes játékokhoz.
 • Space
  Megfelelő választás azok számára akik a számítógép képernyőjénél valamivel távolabbra fókuszálnak elsősorban mindennapi munkájuk során, de távolra is korlátok nélküli éleslátást igényelnek. Kifejezetten ajánlott pl irodai munkát végző személyek, előadók, hangtechnikusok és golfozók számára.

Technológiai eljárások

 • Binokuláris Harmonizációs Technológia
 • Binokuláris Szem Modell
 • ID Freeform tervezési technológia
 • Kiegyensúlyozott Látáskontroll