Cazal

Mi az ami a Cazal Legends szemüvegkeretek és napvédőszemüvegek mögött van.

Különleges, extravagáns megjelenés, a több évtizedes szakmai múlton és tudáson alapuló minőségi termék – ez az ami a Cazal Legends szemüvegeket általában jellemzi.

Minden egyes legendás modelben jelen lévő határozott stilusjegyek és az összetéveszthetetlen, egyedi kinézet a szemüveg design forradalmian új időszakát idézi, és egyben tisztelettel adózik előtte.

A Cazal Legends márka-név alatt forgalomba kerülő szemüvegkeretek és napvédőszemüvegek azon korábbi modelek újbóli kiadásai, amelyek már 15-25 évvel ezelőtt is kultikussá váltak.

Ezen szemüveg modelek az 1980- as évek Hip-Hop divat irányzatának tipikus formavilágát és stílus jegyeit jelenítik meg, amelyek egykoron jelentős hatással voltak és vannak jelenleg is generációk megjelenési kulturájára.

Miközben ezen Cazal szemüvegkeretek és napszemüvegek a rapperek, dj-k, celebek valamint a divat világa és a művészeti élet különböző képviselőinek körében megkerülhetetlen státuszszimbólumok lettek, ujabban a szemüveg gyüjtők, az egyedi- extravaganciát kedvelők "célpontjaivá" is váltak.

Jelentős azonban azon rajongók száma is, akik különböző megfontolásból tartják szükségesnek, hogy egy vagy több Cazal Legends szemüveg birtokosai legyenek.

A legendát ezen modelek révén a szemüvegek tulajdonosai tartják életben. Mert a legenda időtlen és örökké él.

Csak az a márkanév és az általa sugalt minőség lehet hiteles, amelynek saját design története írásos formában is elérhető.

(Cari Zalloni – a Cazal szemüvegek névadója és legendás, néhai tervezője)

További információk a Cazal keretekről a gyártó oldalain érhetők el:

Crocs

CrocsA Crocs-Eyeweartm mostantól elérhető Magyarországon. 2014 márciusától megtekinthetőek és megvásárolhatóak a Crocstm divatcég szemüvegei és napszemüvegei. Termékeink egyedi színei, allergiamentes, jó tapintású szilikon alapanyaga és megbízható minősége már mindenki számára ismerős. Ha szeretnéd felpróbálni, keresd fel üzletünket. Felnőtt és gyermek optikai szemüvegek, polarizált fém és műanyag napszemüvegek egyedi választéka.

Egyéb forgalmazott márkáink