Szemüveget vásárolni igazi kihívás. Olyan keretet szeretnél, ami illik hozzád és olyan lencsét, mely tökéletes látást biztosít. E kettő együttes megvalósítása nem egyszerű feladat.

Személyreszabott szemüveglencse tervezés

A VisuReal rendszer egy számítógép, egy video program és egy speciális kamera kombinációjából áll, melynek segítségével fényképeket és videókat készítünk rólad különböző keretekben. A program szimulálni tudja ezekben az egyes szemüveglencse típusokat, így szemlélteti a színezett lencsék árnyalatait, a tükröződésmentesítő rétegek előnyeit és a különböző szemüveglencsék összehasonlítását. A szóba jövő opciók a könnyebb összehasonlítás érdekében egymás mellet is visszanézhetők. Ezáltal könnyű kiválasztani az arcodnak anatómiai adottságaihoz legmegfelelőbb optikai keretet és lencsét még akkor is, ha a demolencsével egyébként nem látnád önmagad és a keretet a tükörben.

A legnagyobb viselési kényelem és a lehető legtökéletesebb látásélesség elérése érdekében szükség van a pupilla középponti helyzetének a lencsén való meghatározására is, melyet a legtöbb optikában manuálisan végeznek. A VisuReal video-centrírozó rendszerrel mindez egy rendkívül precíz számítógépes módszerrel történik, miközben ön természetes testtartást vesz fel, ami szintén nagyon fontos a pontos eredmény szempontjából. A vizsgálat során a VisuReal kijelez minden mérési eredményt, az eredményeket pedig egy jegyzőkönyvben rögzíti, hogy amennyiben szükséges, a későbbiekben is felhasználhatóak legyenek.

A VisuReal rendszer segítségével készült szemüveg kiváló látásminőséget, hosszú évekig tartó kényelmes viseletet és spontán megszokást biztosít, utóbbi a progresszív szemüveglencsék esetében kiemelkedő jelentőséggel bír.

Megbízható mérési eredmény

A VisuReal programot használva minden szemüveglencse illesztési paraméter milliméter pontosan van illesztve. Így kizárva az optikus álltal manuálisan elvégzett feljelölések pontatlanságait.